Brieven aan de ouders

Herlees hier de brieven aan ouders

Spaaractie

Beste ouders, leden en sympathisanten!

Langs deze weg willen wij jullie graag warm maken voor de SPAARACTIES van Joyvalle Melk en La Lorraine Bakery Group.

Net zoals vorig jaar kunnen jullie ons helpen sparen voor gratis Joyvalle melk op kamp!

HOE GA JE TE WERK?

Knip de houten flapjes uit de verpakking van elk brik Joyvalle Melk en breng de flapjes mee naar de Chiro. Bezorg ze aan iemand van de leiding en wij sturen deze op! 10 gele flapjes geeft ons recht op 1l gratis melk op kamp! Indien we meer flapjes hebben kunnen we meebieden voor keicoole prijzen! Geef je flapjes aan de leiding ten laatste op 20 mei 2018!

Nieuw dit jaar is de spaaractie van Lotus Bakery Group!

HOE GA JE TE WERK?

Momenteel vinden jullie codes op de verpakking van La Lorraine botersandwiches. Deze code kan je doneren door te surfen naar www.lalorrainepicnic.be. Zoek ‘Chiro Okido Herzele’ op tussen de deelnemende groepen en valideer vervolgens jouw unieke code voor onze vereniging. 6 codes geven recht op een gratis pak botersandwiches op kamp! Dit kan tot 22 juni 2018 (middernacht). Je mag de codes ook geven aan de leiding op onze Chiro, voor 22 juni 2018!

Langs deze weg willen wij jullie ook graag warm maken voor de SPAARACTIES van Joyvalle Melk en La Lorraine Bakery Group.

Net zoals vorig jaar kunnen jullie ons helpen sparen voor gratis Joyvalle melk op kamp! 

HOE GA JE TE WERK?

Knip de houten flapjes uit de verpakking van elk brik Joyvalle melk en breng de flapjes mee naar de Chiro. Bezorg ze aan iemand van de leiding en wij sturen deze op! 10 gele flapjes geeft ons recht op 1l gratis melk op kamp! Indien we meer flapjes hebben kunnen we meebieden voor keicoole prijzen! Geef je flapjes aan de leiding ten laatste op 20 mei 2018!

Nieuw dit jaar is de spaaractie van Lotus Bakery Group!

HOE GA JE TE WERK?

Momenteel vinden jullie codes op de verpakking van La Lorraine botersandwiches. Deze code kan je doneren door te surfen naar www.lalorrainepicnic.be. Zoek ‘Chiro Okido Herzele’ op tussen de deelnemende groepen en valideer vervolgens jouw unieke code voor onze vereniging. 6 codes geven ons recht op een gratis pak botersandwiches op kamp! Dit kan tot 22 juni 2018 (middernacht). Je mag de codes ook geven aan de leiding op onze Chiro, voor 22 juni 2018!

BEDANKT!

De voltallige leidingsploeg van Chiro Okido Herzele


Info bivak

 


Trooper