Info

Algemeen

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud en hou jij ervan om samen te zijn met leeftijdgenoten? Zin in speelse activiteiten en uitdagingen? Ben je niet bang van de regen of om je af en toe eens vuil te maken? Dan is de Chiro zeker iets voor jou! Op een chirozondag staat onze leidingsploeg paraat om onze leden te enterainen. Wij zijn er niet enkel op zondag. We zorgen ook voor leuke nevenactiviteiten tijdens het jaar (kerstfeestje, afdelingsweekends, uitstapdag…). Het werkjaar sluiten wij af met een onvergetelijk BIVAK (een tiendaags kamp dat telkens doorgaat in de zomervakantie.


Waar?

De chiro vindt plaats aan onze Chirolokalen, die zich bevinden in de Tuinwijkstraat 4 in Herzele (het groene paviljoen aan de parking van het nieuwe kinderdagverblijf).


Wanneer?

De chiro gaat door om de twee weken op zondag. De chironamiddag start stipt om 14u tot eindigt om 17u. Bekijk snel het tabblad ‘Chiroplanner’ voor een gedetailleerd overzicht!


Inschrijven

Indien je niet aanwezig was op onze startdag of nog inschrijft na onze instapperiode, dan kan inschrijven gedurende het werkjaar door contact op te nemen met de groepsleiding.

Het lidgeld bedraagt €25. Hiermee wordt de verzekering, de administratiekosten en de aansluiting bij Chiro Nationaal betaald. Bij deze € 25 is ook een drankje op elke Chirozondag inbegrepen. Het lidgeld mag overgeschreven worden op het rekeningnummer BE70 0016 0875 7225 (BIC: GEBABEBB).


Verzekering

Bij de inschrijving in onze jeugdbeweging wordt elk lid automatisch aangesloten bij de Chiroverzekering van Chiro Nationaal. Meer informatie hierover vind je op: http://www.chiro.be/administratie/verzekeringen